Преизбраха Ева Майдел за заместник-председател на МСП Европа до 2023 г. - velikotarnovo.utre.bg

Преизбраха Ева Майдел за заместник-председател на МСП Европа до 2023 г.

09 ноември 2018, 09:56 | Мария Христова
  • Снимка:
    пресофис Ева Майдел

Структурата е най-голямата бизнес организация на малки и средни предприятия в Европа

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше преизбрана за заместник-председател на най-голямата бизнес организация на малки и средни предприятия в Европа „МСП Европа“ (SME Europe) по време на Генералната Асамблея на организацията на 8 ноември 2018 г. в Хелзинки, Финландия.

„Работата на Ева Майдел в подкрепа на малкия и среден бизнес е нейн приоритет и се радвам, че като международен секретар на Предприемачи ГЕРБ тя ще продължи да допринася гласът на българския бизнес да бъде вземан под внимание при изготвянето на европейски политики.“ заяви председателят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова.

„Благодарна съм за признанието и гласуваното доверие. Ще продължа да работя за по-доброто функциониране на Единния пазар, повече възможности за предприемачите и включването на дигитализацията в традиционните бизнес модели.“ Това заяви Ева Майдел.

МСП Европа е бизнес асоциация, която работи в тясно сътрудничество с националните бизнес асоциации от семейството на ЕНП, с Европейския парламент и Европейската комисия. Организацията с централа в Брюксел е създадена през 2012 г. Целта ѝ е да бъде гласът на малкия и среден бизнес в процеса на изготвяне на европейски политики. От българска страна член на МСП Европа е Предприемачи ГЕРБ.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета