Един надрусан и трима пияни зад волана хвана полицията през уикенда

Крими

12-11-2018, 11:09

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Един е отказал кръвна проба

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Елена. В събота, при провеждане на специализирана полицейска операция по метода «широкообхватен контрол» е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 22-годишен мъж от В. Търново При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на метаамфетамин и канабис. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ. Срещу него е започнато бързо производство.

Трима, седнали зад волана след употреба на алкохол, хванаха полицаите през уикенда. В събота следобед в с. Ресен е извършена проверка на лек автомобил «Опел Астра», управляван от 46-годишен мъж от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,39 промила. Водачът е отказал кръвна проба.

В петък в 20,45 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция за засилен контрол по отношение на водачи, шофиращи в нетрезво състояние в с. Ореш е извършена проверка на лек автомобил «Хюндай», управляван от 36-годишен мъж от гр. София. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,77 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

Вчера в 13,35 ч. в района на с. Горна Студена е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Пасат», управляван от 32-годишен мъж от гр. Габрово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,58 промила. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ.

Срещу тримата водачи, употребили алкохол, са започнати бързи производства.    



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)