Фондация Happy Mums и Община Велико Търново организират първото по рода си изложение Family Days Expo - velikotarnovo.utre.bg

Фондация Happy Mums и Община Велико Търново организират първото по рода си изложение Family Days Expo

15 ноември 2018, 08:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

То ще се проведе на 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта "Васил Левски“

Община Велико Търново и Фондация „Happy Mums“ организират първото по рода си търговско изложение за родители, деца и семейства - Family Days Expo, което ще се проведе на 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта "Васил Левски“. Работното време на изложението ще е от 11.00 ч. до 18.00 ч. в събота и от 10.00 ч. до 14.00 ч. в неделя.

Събитието е посветено на предстоящия празник 21 ноември – Ден на християнското семейство, а целта му е обучаване на младите родители чрез предоставяне на полезна информация и споделяне на семейните ценности по един по-забавен, неформален и развлекателен начин.

В изложението ще участват над 30 местни и национални бранда на стоки и услуги за бебето, детето и семейството. Всеки ще може да се възползва от големи отстъпки при пазаруване, да се наслади на вкусни и здравословни изкушения и да се включи в томболи и състезания с много награди. Посетителите ще могат да разговарят с акушерки, психолози, консултанти по кърмене и бебе-носене. Ще има консултации относно помощи за бременност, раждане, майчинство и деца/възрастни с увреждания, експерти ще предоставят застрахователни, финансови и правни съвети.

Специално място в инициативата Family Days Expo ще заемат социалната услуга „Общностен център за деца и родители „Царевград“ и Детска млечна кухня към Община Велико Търново. Организирана ще бъде дегустация на здравословни храни, подходящи за деца до 3-годишна възраст.

През двата дни на Family Days Expo ще отворят врати работилници за деца от различни възрасти и техните родители, а за всички ще има много изненади.

По повод Световния ден на недоносените бебета - 17 ноември, всеки посетител ще може да направи дарение, а набраните средства ще бъдат използвани за закупуване на апаратура и консумативи за неонатологично отделение към МОБАЛ „Стефан Черкезов“.

 

Повече информация може да бъде намерена на страницата на събитието във Фейсбук: facebook.com/familydaysvt.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета