„отГОворните“ с поредна акция в помощ на нуждаещи се от Горна Оряховица

Животът

15-11-2018, 11:49

Снимка:

отГОворните

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Преди зимата те организират размяна на дрехи

Поредна акция в помощ на бедните хора организират младежите от кауза „отГОворните“ в Горна Оряховица. Преди започващия зимен сезон те организират размяна на дрехи, при която всеки ще може да донесе стари свои дрехи, а всеки нуждаещ се – да вземе, каквото му е полезно.

„След успеха на нашия "Социален гардероб" ние разбрахме колко голям е проблемът и колко много хора нямат топла дреха за зимата. Знаем, че много наши съграждани имат добри сърца, затова искаме да помогнем тяхната добрина да достигне до правилните хора в нужда“, разказа за инициативата Даниел Божанков.

„отГОворните“ канят всички да се включат в "Размяната на дрехи" в парка на квартал "Пролет" в Горна Оряховица на 17 ноември (събота) от 10:00ч.  

„Нашите доброволци ще бъдат в специално обособен кът, където всеки, който иска да помогне, ще може да остави старите си топли дрехи. Единственото условие е дрехите да бъдат изпрани, сгънати и в добър вид.
Всеки, който има нужда, ще може да си вземе колкото дрехи иска, напълно безплатно“, допълни Боряна Борисова от групата на младите отговорни горнооряховчани.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов