Касови бележки за 16 млн. лева са регистрирали в областта в Лотарията на НАП - velikotarnovo.utre.bg

Касови бележки за 16 млн. лева са регистрирали в областта в Лотарията на НАП

17 ноември 2018, 09:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

Остават 20 дни до голямата награда от 50 000 лева

Над 1,3 млн. касови бележки  на стойност почти 16,5 млн. лв. са регистрирани в област В. Търново в лотарията на НАП. Средно по 420 бележки е регистрирал всеки участник от региона, а общият брой на участниците надхвърля 3000. 53439 са регистрираните бележки от ПОС устройства. Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември 2018 г., малко преди 9,00 ч., на живо в ефира на bTV.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon , има близо 5800 последователи и 5350 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 19 ноември в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп с впечатляващи показатели.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета