Книгата "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" ще бъде представена във Велико Търново

Световният шампион от Милано 2009 ще разкаже за трудностите, съмненията и тежката цена на успеха

Книгата "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" на журналиста Георги Стоянов ще бъде представена на 22 ноември, четвъртък, от 19,00 часа в Клуб "Седем" във Велико Търново.

Самият Детелин Далаклиев ще сподели интересни факти, изпълнени с много медали и постижения. Световната титла от 2009 г. в Милано, която е последната за България в бокса, е само един от върховете, покорявани от големия ни спортист. Далаклиев ще разкаже пред всички присъстващи за трудностите, съмненията и тежката цена на успеха. Ще сподели и за плановете си да продължи да помага на българския спорт, развивайки собствена школа.

През последната година клуб "Седем" се утвърди като средище за културни събития и срещи-разговори с изявени музиканти, актьори, учени, спортисти, писатели. При всяка изява в клуба се събират десетки търновци, за да се видят и разговарят със свои идоли, с именити творци и популярни личности. В кокетния клуб са гостували музикантите от ФСБ, Васил Найденов, Нели Рангелова, Стоянка Мутафова, Весела Лечева, Красимир Балъков, Тереза Маринова, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, дизайнерите Мария Игнатова и Атанас Парушев, историците д-р Иван Църов и проф. Петко Петков и много други. Десетки автори успяха да представят и популяризират книгите си именно в Клуб "Седем".

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)