Наградиха победителите в два конкурса на Ротари клуб-Велико Търново

Животът

18-11-2018, 10:30

Снимка:

Ротари клуб

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Президентът Росен Великов връчи наградите на отличените

Ротари клуб - Велико Търново, награди победителите в двата конкурса, които бяха обявени по повод 80-ата годишнина от основаването на клуба. В надпреварата " Велико Търново - моето вдъхновение" се включиха над 120 фотографи от цялата страна с над 500 снимки. Деца от старата столица участваха в конкурса за рисунка "Моят Търновград".

Мирослав Момински със своята снимка "Вечност" е събрал най-много точки от журито във фотоконкурса и стана победител в надпреварата. Наградата му е в размер на 600 лв. Втори е Даниел Балъков с кадъра "Мъгливи времена". Той получи 400 лв. Призът за класирания на трето място в размер на 200 лв. отиде при Росен Димитров за снимката му "Велико Търново". Ротари клуб даде и една допълнителна награда. 200 лева получи Владислав Манчев за кадъра си "Търновско царско - Царевец", който събра най-много гласове от публиката във фейсбук страницата на Ротари клуб - В. Търново.

В конкурса за детска рисунка първенец е Мартин Христов. Второто и третото място са съответно за Християна Бориславова и Георги Мицов. И трите деца са възпитаници на СУ "Емилиян Станев". Наградите им са ваучери и книги за изобразително изкуство.

Победителите получиха своите награди от президента на Ротари клуб Росен Великов по време на големия концерт "Ротари за великотърновци".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов