Четирима дрогирани зад волана установи полицията в областта през уикенда

Крими

19-11-2018, 10:55

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Единият шофьор е употребил и алкохол

Четирима дрогирани зад волана установи полицията в областта през уикенда. В събота, в 00,25 ч. в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 30-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на марихуана и метаамфетамин. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

В петък в 13,20 ч. във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 30-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 0,58 промила. При проверка за употреба на наркотични вещества, апаратът дал положителна реакция на  кокаин. Шофьорът е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

Вчера по обяд в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 24-годишен  мъж от гр. Бяла Черква. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин, амфетамин и метаамфетамин. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство. Два часа по-късно същият автомобил, вече без регистрационни табели, отново е спрян за проверка от екип на Пътна полиция. Зад волана била 28-годишна жена от гр. Севлиево. При проверка на шофьорката за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин, амфетамин и метаамфетамин. Жената е задържана с полицейска мярка до 24 часа. Срещу нея също е започнато бързо производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов