Палежи на входна врата и на автомобил във Велико Търново разследва полицията

Крими

23-11-2018, 09:20

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инцидентите са станали за по-малко от денонощие

Два палежа разследват служители на полицейското управление във В. Търново. Вчера в 03,40 ч. на тел. 112 е получен сигнал за горяща входна врата на апартамент в областния град.  На адреса незабавно са били изпратени екипи на пожарната. Огънят е унищожил входната врата на жилището. На местопроизшествието е извършен оглед.

Тази нощ в 01,26 ч. на тел. 112 е получен сигнал за два горящи автомобила  във В. Търново. На мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната.  Извършен е оглед. Установено е, че огънят е тръгнал от „Фиат Панда”, като е засегнал и намиращ се в близост лек автомобил "БМВ". По двата случая са започнати досъдебни производства.

Пожар в къща в П. Тръмбеш разследват служители на местното полицейско управление. Вчера в 01,55 ч. в управлението е получен сигнал за пожар в къща. Огънят е унищожил частично покривна конструкция и пристройка към съседен имот. На местопроизшествието е извършен оглед. Следи от умишлен палеж не са установени. Причините за пожара са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов