Свищов домакинства информационна среща за финансирането по ОП „Иновации и конкурентноспособност” - velikotarnovo.utre.bg

Свищов домакинства информационна среща за финансирането по ОП „Иновации и конкурентноспособност”

25 ноември 2018, 15:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Свищов

Тя ще се проведе утре в сградата на Общината

Утре, /понеделник/, от 11.00 часа /регистрация от 10.30 часа/, в гр. Свищов, в зала № 1 на Община Свищов, ул. ”Цанко Церковски” №2, ще се проведе информационна среща, на която експерти от Управляващия орган на ОПИК в Министерство на икономиката, ще представят пред заинтересованите страни възможностите за финансиране по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. /ОПИК/.

Фокусът на срещата ще бъде върху предстоящите за обявяване процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ до края на 2018 г., както и тези, които се очаква да бъдат обявени през 2019 г. по програмата.

Успоредно с това, ще бъде представена и концепцията за използване на средствата от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 за процедура по ОПИК за подкрепа на Регионални иновационни центрове.

Очаква се на срещата да присъстват г-н Християн Султанов, главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“, представители от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, от Българска агенция за инвестиции към Министерство на икономиката и др.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета