Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП): Работим за по-справедлива Европа

Животът

26-11-2018, 17:33

Снимка:

пресофис на Ева Майдел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Българският евродепутат участва в среща на Мрежата на младите членове на групата на ЕНП

„В мрежата на младите депутати работим за по-справедлива Европа. Такава, която да спечели сърцата и умовете на хората с конкретни политики и резултати. Положителни примери са търговските споразумения като CETA, след чието влизане в сила износът на България към Канада е се е увеличил с 40%, отпадането на роуминга и намаляването на цените на международните разговори, както и проектите финансирани по европрограми и Плана Юнкер.“, заяви българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) по време на 11-ата среща на Мрежата на младите членове на групата на ЕНП, провела се на 26 ноември 2018 г.

 

Мрежата се състои от членове на националните парламенти от политическото семейство на ЕНП и членовете на групата на ЕНП в Европейския парламент до 36-годишна възраст. Целта на асоциацията е младите депутати да обсъждат важни политически предизвикателства за бъдещето на Европа. Във фокуса на дискусията по време на 11-ата среща бяха социалните мрежи като средство за комуникация на политическите победи в ЕС. В срещата участие взеха и ключови фигури от ръководството на Европейската народна партия - председателят Жозеф Дол, както и координаторът на предизборната кампания Дара Мърфи.

 

“Често попадаме в капана на необективна информация за тромавата структура на ЕС, а всъщност бюджетът е само 1% от БНП на държавите-членки. Европа е проект за просперитет, взаимно уважение и солидарност, не трябва да го оставяме да бъде подронван от дребнави политики и предразсъдъци.“, добави още българският евродепутат Ева Майдел.

 

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)