ОФК „Академик“ – Свищов завърши полусезона седми в Северозападна Трета лига

Спорт

27-11-2018, 10:46

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Последната среща срещу отбора на Павликени завърши 2:2

Свищовският футболен клуб „Академик“ се класира на седмо място от 16-те отбора в Северозападна Трета лига. В последната среща, срещу отбора на Павликени, мачът завърши с равен резултат 2:2, с което домакините от Свищов събраха 23 точки и се наредиха на 7-мо място в отборното класиране. На 6-то и 5-то място, съответно с 24 и 25 точки, са отборите на Ком (Берковица) и Севлиево (Севлиево).

Минималната разлика от 1 и 2 точки, дава реални шансове на Академик (Свищов) да заеме по-предни позиции през втория полусезон. Футболистите на треньора Евгени Маринов са амбицирани да дадат най-доброто от себе си, за да заемат челни места в класирането по пътя към професионалната Втора лига. В момента, с реален шанс да влезе в Б група е отборът на Спартак (Плевен), който с 37 точки е първи в класирането при аматьорите.

Председателят на УС на футболния клуб и зам.-кмет на община Свищов Борислав Замфиров изрази задоволство от постигнатите резултати на свищовския футболен клуб и пожела на футболния тим още по-големи успехи в предстоящия сезон.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов