Георги Недев отново повежда благотворително Дядо Коледовци на мотори

Мисия

30-11-2018, 08:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кампанията тази година ще е в помощ на младия татко Денислав Соколов

Общинският съветник от ГЕРБ Георги Недев и тази година организира кампанията Дядо Коледовци на мотори. Да се посетят всички социални домове за деца, лишени от родителски грижи в града, е цел на инициативата, която се провежда за поредна година в болярския град. Децата от социалните институции ще бъдат зарадвани с лакомства и напитки, които са осигурени от Община Велико Търново. На страницата на проявата във фейсбук ще бъде публикуван графикът на ентусиастите с местата, които ще посетят и точното време. Така всяко дете, което пожелае, ще може да се снима с белобрад старец.

Тази година благотворителната част на кампанията ще е в помощ на младия татко от Велико Търново Денислав Соколов, който също е от братството на мотористите. Мъжът се лекува от онкологично заболяване, за което научава миналата година, след като започва да го боли коляното и да се подува. Семейния доктор ги изпраща на снимка и от там чува  страшната дума тумор. След кампания за набиране на средства Денислав бе опериран, но сега са се появили разсейки и той трябва да продължи лечението си в чужбина.

 

Ако искате и вие да помогнете на един млад баща да се радва на малката си дъщеричка, може да дарите на следната банкова сметка :

 

BG89UNCR70001522948326
BIC: UNCRBGSF
Денислав Соколов 
гр.Велико Търново

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов