Коледна изложба-базар „Ние можем“ XII се открива днес в „Марно поле”

Мисия

30-11-2018, 11:33

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Участват над 30 социални услуги в община Велико Търново

С ръчно изработени изделия за дванадесета поредна година участие в благотворителна Коледна изложба- базар „Ние можем” XII, ще вземат над 30 социални услуги, функциониращи на територията на община Велико Търново. Официалното откриване на Коледната изложба-базар ще бъде днес от 16:00 часа пред Къщичката „Ние можем“ XII на централната алея в парк „Марно поле“.

Изделията изработени от потребителите на социалните услуги ще бъдат изложени по график в периода от 30 ноември до 30 декември в Къщичката „Ние можем“ XII. Всеки, който желае, може да зарадва близки и приятели с ръчно изработени ръкоделия, сувенири, картички, рисунки, играчки и украса.

По повод 3-ти декември- Международен ден на хората с увреждания, във фоайето на Община Велико Търново ще бъде представена изложба-базар с изделия, сувенири и картички изработени от Арт ателието по приложни изкуства към Общинска организация на Съюза на инвалидите в България- Велико Търново. Изложбата-базар ще бъде официално открита на 03.12.2018 г. (понеделник) от 10:00 часа във фоайето на Общинска администрация. Всички изделия са изработени с много труд, желание и всеотдайност.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)