Фотоконкурс „Духът на Рождество Христово” обявиха младежите на ВМРО в Търново

Животът

02-12-2018, 12:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Срокът за участие в надпреварата е 31 декември

Младежката организация на ВМРО - Велико Търново организира фотографски конкурс на тема „Духът на Рождество Христово”. Фотоконкурсът има за цел да провокира гражданите на старата столица за осмисляне на културно-историческото, битовото и традиционното отбелязване на християнския празник Рождество Христово, чрез заснемането на част от коледната украса, рожденственската трапеза и уюта на семейното огнище.  ВМРО винаги е смятала, че градивна част на нашето общество е семейството, където всеки един от нас изгражда ценностната си система.

В конкурса могат да участват всички желаещи. Те трябва да изпратят авторска снимка по темата на фотоконкурса на имейл vmrovt@gmail.com до 31 декември.

Снимките, получени за участие във фотоконкурса „Духът на Рождество Христово”, ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата ВМРО-Велико Търново. Жури ще определи победителите сред десетте снимки, получили най-много гласове чрез „харесване” във Фейсбук. Журито ще бъде в състав: професионален фотограф, областният координатор на ВМРО за Велико Търново, председателят на младежката организация на ВМРО-Велико Търново и представители на организаторите. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще получат награди. Гласуването за участващите снимки е валидно единствено в периода от 00:00 часа на 1 декември 2018 г. до 24:00 часа на 31 декември 2018 г. Резултатът ще бъде обявен на публично събитие през втората седмица на месец януари 2019 г.

Победителите ще бъдат обявени през третата седмица на месец януари 2018 г. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще бъдат наградени, като първата награда е парична сума на стойност 150 лева. Втора награда е ваучер на стойност 50 лева за закупуване на книги, трета - ваучер на стойност 30 лева за закупуване на книги.

Ваучерите ще бъдат предоставени на победителите след обявяване на резултатите от конкурса.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов