Сирак, непоискан от осиновители си, спасява бездомни животни

Животът

03-12-2018, 08:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бойко Гренцке ще разкаже историята си в клуб ТАМ във Велико Търново

До февруари 2018 година 664 деца в България са пълни сираци. Те живеят в сянката на своята драма, по краищата на обществото ни- търсещи, изгубени, чакащи......
Една от тези съдби е на Бойко Гренцке, който е имал щастието да бъде осиновен. И все още е сам. Новите му родители никога не заживяват с него, но пък оставят в живота му странна следа - американските си имена. 
Как обикновената човешка доброта може да оцелее и разцъфти, въпреки липсата на дом и родители? Дали съдбата на Бойко не е напомняне към всеки от нас- за състраданието което носим в себе си, за грижата за по-слабите, за красотата да правиш добро въпреки трудностите.
Бойко няма човешко семейство, но има най-искрено обичащите го същества- неговите спасени кучета. Бойко е техния дом и те влизат в живота му с невинност и доверие. 
„Това е моята мисия – да облекчавам болката на изоставените животни, които са имали моята съдба – да останат сами." – казва Бойко и има още какво да ви разкаже – на 15 декември в клуб ТАМ във Велико Търново.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов