Съдят побойник от Дебелец, счупил челюстта на съгражданин

Крими

04-12-2018, 10:45

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обвиняемият често пиел и ставал раздразнителен

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за нанасяне на телесна повреда на съгражданин.

Обвинението срещу А. Б. е за това, че на  21.05.2017 г.  в гр. Килифарево, причинил среднa телеснa повредa на М. М., изразяваща се в счупване на долна челюст.

Обвиняемият често злоупотребявал с алкохол, ставал раздразнителен и заядлив, като безпричинно, в състояние на алкохолно опиянение влизал в пререкания най-често с посетители на питейни заведения.

Пострадалият извършвал строителни услуги. На 21.05.2017 г., около 20 часа, отишъл до магазина и седнал на масите отпред, където обикновено употребявали алкохол и си говорили с други хора. Имал нужда от помощник и предложил на познат да дойде с него на следващия ден, за да му помага в работата. Мъжът му отговорил да пита обвиняемия, който седял на съседна маса. Пострадалият се обърнал към А.Б. и го попитал дали на следващия ден мъжа може да дойде с него на работа. Тогава обвиняемият му казал: „Ти от кога искаш да вземаш моите работници?“, започнал да се заяжда и без какъвто и да е друг повод проявил непровокирана агресия, като изведнъж станал и както пострадалият бил седнал го ударил няколко пъти с юмрук в областта на долната челюст.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)