Станислава Стоянова връчи годишния приз „Златно сърце“ за социална инициатива в образованието

Животът

05-12-2018, 13:04

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

По време на официалната церемония бе отличена и Цвета Караянчева

Великотърновският народен представител от ГЕРБ Станислава Стоянова връчи една от Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”. Петото издание на събитието, организирано от списание и клуб „Business Lady” и списание „Bulgaria Business Review”, се проведе във вторник вечер в столицата.

Станислава Стоянова, която е член на парламентарната Комисия по образование и наука, връчи приза за социална инициатива в категория „Образование“. Отличието заслужиха Пощенска банка и иновативния образователен център СофтУни.

„За мен бе чест да бъда част от тази чудесна инициатива, чиято цел е да се даде публичност и да се поощрят усилията на компании, неправителствени организации, институции и личности, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер. Надявам се, че по този начин наистина се дава пример и се насърчават все повече компании и хора да се посвещават на подобни каузи“, коментира народният представител от най-голямата парламентарна група Станислава Стоянова.

По време на официалната церемония, с приз „Златно сърце“ бе отличена и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Наградата е в категория „Патриотични дейности” по повод дейността на ръководения от нея Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов