Грейна градската коледна украса в Свищов

Мисия

07-12-2018, 17:21

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

За втора година коледните светлини бяха запалени на вълнуващ празник за малки и големи

На весел празник, организиран от община Свищов, грейнаха коледните светлини в крайдунавския град. В очакване на вълнуващото събитие, присъстващите на централния площад „Алеко“ се забавляваха на празничната програма за малки и големи, в която участие взеха аниматорите от група „Веселяците“, младите изпълнители от клуб за поп и рок изпълнители „Естрада“ и малчугани от ДГ„Васил Левски“, ДГ „Калина Малина“, ДГ „Слънчо“ и ДГ „Чиполино“. Организаторите от община Свищов бяха предвидили много забавни моменти и изненади. Специален гост беше Гласът на България – Радко Петков, който плени всички с таланта и приятелското си отношение.  

Кметът на Свищов Генчо Генчев поздрави жителите на цялата община с предстоящите коледно-новогодишни празници и отправи пожелания за здраве, обич, и разбира се много подаръци. Най-очакван беше моментът, в който пристигна Дядо Коледа и започна обратното броене, в края на което, заедно с празнична заря, грейна коледната украса на града.

Община Свищов и спонсорите от "Слънчо" АД бяха осигурили лакомства за всички деца, а срещата с Дядо Коледа, Снежанка и еленчето Рудолф беше едно от най-вълнуващите преживявания за тях.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов