На 20 декември изтича срокът за участие в коледните конкурси на община Свищов

Мисия

12-12-2018, 10:56

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Наградите на отличените ще бъдат връчени в Новогодишната нощ

Поредица от коледни конкурси обяви община Свищов. В надпреварата за най-красиво изработена коледна картичка участие могат да вземат всички деца от детски градини, училища и социални заведения в Община Свищов. Всички картички,получени за участие в конкурса, ще бъдат изложени в сградата на Общината. Крайният срок за участие е 20.12.2018 г., а предложенията се представят в сградата на Община Свищов на „Информация“.

Втората надпревара е за най-празнично украсени детска градина, училище, социално заведение, класна стая и др. Участие (чрез снимки), могат да вземат всички учебни и социални заведения, и други учреждения от община Свищов. Краен срок за участие 20.12.2018 г., а предложенията се предоставят в сградата на Община Свищов на „Информация“ или на e-mail: kbaleva@svishtov.bg. На същия адрес свищовлии и жителите на общината могат да предложат и най-доброто послание за 2019 година.

В конкурса за инициатива на 2018 г. участие могат да вземат учебни и социални заведения, неправителствени организации и фондации, културни институции, творчески формации, държавни и общински учреждения и др.

Предложенията изпращайте в писмен вид, като в експозе опишете заложените цели, постигнатите резултати и обществената значимост на  инициативата.

Предложенията ще бъдат разгледани от комисия, която ще определи победителите. Наградите са осигурени от Община Свищов и ще бъдат връчени в Новогодишната нощ на площад „Алеко“, по време на празничната програма с начален час 23.30 часа.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов