Балъков: „Мачът със „Септември” е един финален изпит за нас”

Спорт

14-12-2018, 15:42

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Билетите за двубоя ще бъдат пуснати в продажба от утре

„Мачът срещу „Септември“ се явява един малък финал за това, което направихме през последните шест месеца. Бих го определил като един изпит, който се надявам да издържим по най-добрия начин“, сподели главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков преди двубоя срещу столичния тим, който е в неделя от 15:00 ч. на стадион „Ивайло“.

„Септември” беше дълго време в „дупка”, но сега е един от най-стабилните и компактни отбори в Първа лига. Имат достатъчно силен кадрови потенциал и класирането им в момента няма как да ни заблуди. Играчите ни са добре информирани за съперника и се надявам да издържим изпита. Имаме дребни кадрови проблеми, ще изчакаме още един ден, за да видим точно на кои футболисти ще разчитаме за мача.

Отново се обръщам към нашите фенове, които бяха с нас през целия сезон: да обличат зимните дрехи, шапки, ръкавици и да дойдат да ни подкрепят по най-добрия начин, както са го показвали досега. Това ще бъде голям плюс за нас, за да вземем заедно и последния изпит“, заяви Красимир Балъков.

Билетите за мача „Етър“ – „Септември“ ще бъдат пуснати в продажба от събота, съобщи административният директор Страцимир Тинчев. Касата пред Спортния диспансер ще работи утре от 10 до 16:30 ч, цените си остават 8 лв. за възрастни и 4 лв. за ученици, студенти и пенсионери. В неделя касата ще работи от 9 до 13 ч., когато отварят и останалите каси. Входовете на стадиона ще бъдат отворени за мача в 13:15 ч. От „Етър“ отново напомниха, че паркингът пред стадион „Ивайло“ трябва да бъде освободен от автомобили в деня на мача и призоваха билетите да се купуват предварително. „Призоваваме феновете за поредната гореща подкрепа и в последния за годината мач на отбора. Надяваме се, че футболистите ще им се отблагодарят с добра игра и победа“, коментира Страцимир Тинчев.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)