С „Дядо Коледа, здравей!“ ще посрещнат добрия старец в Куклен театър ВЕСЕЛ

Велико Търново Лайф

21-12-2018, 08:00

Снимка:

театър Весел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спектакълът е на 22 декември от 11.00 часа в читалище „Искра”

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 22 декември от 11.00 часа в читалище „Искра” в старата столица, ще гостува Дядо Коледа. Спектакълът “Дядо Коледа, здравей!” е едно от любимите заглавия в репертоара на Театър ВЕСЕЛ за децата не само от Велико Търново, но и в цяла България. Драматизацията и постановката са на Веселин Василев, а музикалното оформление – на Петър Атанасчев. В спектакъла участват актьорите Елка Баланова и Веселин Василев и, разбира се, специалният гост – добрият старец Дядо Коледа. „Дядо Коледа, здравей!”  е последният спектакъл, който Куклен театър ВЕСЕЛ ще представи през 2018 година на съботната сцена за семейна публика в читалище „Искра“.

„Мили Дядо Коледа, донеси на децата и на нас най-хубавото…“ . Това е писмото, което изпращат до добрия старец всички, а какъв е отговорът? Подаръците или приятелството?...  Ех, когато дойде белобрадият добряк ще разберем…

Любителите на кукленото театрално изкуство ще бъдат очаровани от коледните изненади на празничния спектакъл. Освен фотосесия с Дядо Коледа с всеки желаещ, зрителите отново ще опитат своя късмет – петима от тях ще получат специален пропуск за безплатно посещение на следващи спектакли през 2019 година. А приятелите на Театър ВЕСЕЛ – „SMART BABY” (online магазин за висококачествени детски играчки) сa подсигурили подаръци. Трима от зрителите ще получат играчки от каталога на smartbaby.bg.          

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)