Инж. Дилян Млъзев : Да работим с убеждението и надеждата, че всяка следваща година ще е по-добра!

Мисия

23-12-2018, 13:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Празнично пожелание на кмета на община Елена

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА,

Изтичат последните дни на тази година и в очакване на святото Рождество Христово душите ни се изпълват с доброта, смирение и обич. На Коледа по стара традиция се събираме с любимите близки хора, споделяме изживените щастливи мигове, успехите, сбъднатите мечти и отправяме поглед с надежда за по-добро бъдеще.

В навечерието на коледните и новогодишните празници за мен е чест и удоволствие да поднеса най-сърдечните си благопожелания за идните дни.

Още една година можем да оценим като успешна за развитието на нашия град и селата. Събитията и инициативите в общината поддържат тенденцията от предни години да стават все повече, по-богати и съдържателни. Еленският край, надарен с живописна природа и исторически забележителности, съхранил култура, традиции и обичаи, се превръща във все по-интересна, популярна и предпочитана туристическа дестинация, а за града ни се говори с добро. Хубавите неща, които се случват и за млади, и за по-възрастни, са плод на труда на всички нас, които сме обединени от идеята град Елена и селата да станат едно по-добро място за живеене. Но това не бива да ни успокоява – имаме още много работа, предизвикателствата са пред нас.

Нека и през следващата година не пестим сили и средства за значимите дела. В сърцата ни да има повече обич към ближния, състрадание и милосърдие за болните, бедните и самотните хора. Нека се радваме на всичко, което сме постигнали, да го ценим и съхраним за поколенията. Да работим с убеждението и надеждата, че всяка следваща година ще е по-добра. И всеки да прави това, което зависи от него, за да бъде така!

Честито Рождество Христово!

Успешна и щастлива нова година!

 

Инж. Дилян МЛЪЗЕВ

Кмет на община Елена

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)