1 170 лв. събраха търновски Дядо Коледовци на мотори в помощ на Денислав Соколов

Велико Търново Лайф

25-12-2018, 19:23

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Освен на приятеля си, те посветиха деня на децата без семейства

Дядо Коледовци на мотори за поредна година зарадваха децата от центровете за настаняване от семеен тип в община Велико Търново. Инициативата отново е на общинския съветник от ГЕРБ Георги Недев, като тази година тя беше подчинена и на друга кауза – да се съберат средства за лечението на младия Денислав Соколов, който е с онкологично заболяване. 1 170 лева бе равносметката от днешното Мото-Коледно шествие, както и стотици детски усмивки. Малчуганите получиха лакомства, играчки и книжки, осигурени от община Велико Търново.
”Добрите хора не са малко и, разбира се, мотористите показват, че може да са заедно и да постигат много! Браво на всички, които се включиха в днешната мото обиколка! За нас беше удоволствие да подарим толкова много усмивки!” – каза Георги Недев.

 

Денислав Соколов, който също е от братството на мотористите, се лекува от онкологично заболяване, за което научава миналата година, след като започва да го боли коляното и да се подува. След кампания за набиране на средства Денислав бе опериран, но сега са се появили разсейки и той трябва да продължи лечението си в чужбина.

Ако искате и вие да помогнете на един млад баща да се радва на малката си дъщеричка, може да дарите на следната банкова сметка :

 

BG89UNCR70001522948326
BIC: UNCRBGSF
Денислав Соколов 
гр.Велико Търново



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов