Какво не се прави в последния ден на годината?

Животът

31-12-2018, 07:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Не връщайте дългове и не правете нови

От Нова година ще започне нов етап от живота, но дали промените в живота ви ще бъдат положителни зависи само от вас. За последния ден на отиващата си година има много забрани.


Като например да се заемат пари и да се отпускат заеми. Не се препоръчва започването на Нова година с връщането на дълговете, в противен случай ще стигнете до бедност, според поверията.

 

Не се карайте с никого, особено на масата на Нова година. В противен случай, през следващата година ще имате много нови врагове .

Преди началото на празника е препоръчително да не изхвърляте боклука, но ако има такава нужда, направете го до 18 часа.

Не напомняйте на 31 декември проблемите, които настъпваха през изминалата година. Напротив, темите за разговор трябва да бъдат положителни и празнични, така през следващата година приятните мигове и положителните спомени ще бъдат още по-големи.

На този ден е препоръчително да не споменаваме мъртвите, а ако темата за починалите вече е докосната, тогава говорете за тях само добро.

В последния ден на излизащата година не се прави генерално почистване - трябва да се направи преди 31 декември. Нова година в мръсна къща привлича объркване и неуспехи в живота.

Опитайте се да срещнете Нова година в компанията на роднини или приятели, в противен случай през следващата година ще се чувствате постоянно самотни.

Красивата прическа е важна част от имиджа на Нова година, но не се препоръчва да се подстригва косата на 31 декември.

За много хора този ден е не само весела, но и тъжна почивка. Научете се да пускате миналото си на 31 декември и не съжалявайте за изминалата година.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов