2019-та е годината на Земния глиган – ще е пълна с радост и любов за всички

Животът

01-01-2019, 08:00

Снимка:

Thinkstock

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Китайската нова година започва на 5-ти февруари

Китайската нова година започва на 5-ти февруари 2019 г. Тя ще премине под знака на Земния глиган (или свиня) и е свързана с последната зодия от китайския хороскоп. 

 

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет. 2019 г. е идеалното време, както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

 

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).

 

Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

Във видеото горе научете повече за зодиите и това, което ги очаква през 2019 г.

 

Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е чрез статуетка на животното, което символизира годината. По този начин синхронизирате своята енергия с тази на животното, което от своя страна ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

 

Според предсказанията на Нострадамус 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив.

 

Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести.

Климатичните промени ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни, а политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.

Други пророци също правят предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в различни части на света ще нарастват все повече.

 

Според китайския хороскоп, късметлийските цветове за 2019 – Годината на Земния глиган са: бяло, оранжево, червено, розово, сиво, златно, тъмно морско синьо, както и земните цветове – кафяво и жълто.

Цветовете, които е добре да носите върху себе си като бижу или да поставите в дома си са: ярко червено, морско синьо, бяло и златно.

 

Според древни вярвания, без значение коя зодия сте, е добре да държите в дома или офиса си статуетка на животното, съответстващо на китайската зодия за сегашната година. По този начин вие се свързвате с енергията му и е възможно това да ви донесе благоденствие, успех и късмет.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)