Клуб Седем предлага вълнуващи срещи в началото на новата година

Мисия

01-01-2019, 12:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Националният ансамбъл по художествена гимнастика и Йорданка Благоева са част от изненадите

Превърналият се в емблематичен за старопрестолно Търново Клуб Седем  стартира новата 2019 година с вълнуващи срещи.

На 15 януари от 19 ч. търновци ще се запознаят е дин роман за свободата – естествена среда и стремеж на всеки рокаджия, за пътуването, за това как три дни, прекарани в един автобус могат да създадат едно микрообщество, което изживява своите революции и пропадания, конфликти и любови, но изчезва завинаги след края на пътуването.
"Екстрийм - една рокаджийска история с автобус" е първият роман на Иван Стоилов, роден от страстта му към рок музиката, свободата на духа и дългите пътища.
Иван Стоилове роден през 1971г. в Димитровград. Той е юрист по образование, работил е като журналист и следовател. Понастоящем правораздава като съдия.

 

Йорданка Благоева, заслужил майстор на спорта, е позната на всички, които следят победите, страстите, пораженията в полето на спорта. Българката, която прелетя като птица над летвата и постави световен рекорд на висок скок. Българката, която изгради спортната си кариера с невероятна упоритост, с постоянство, като подчини на силния си дух и умората, и трудностите. И не позволи на победите да є се изплъзнат. Момичето, родено в с. Горно Церовене, Монтанско, среща в живота си личности, които го карат да осъзнае необходимостта от цел, от избор, да види собствените си качества, таланта си на спортист. Щастието да има учители с висок професионализъм и висок морал няма да напусне Йорданка никога. Приятелският кръг е от хора, с които може да сподели, да се чувства спокойна и сигурна. Но родът и родителите са онези, които са се погрижили да бъде любознателна, трудолюбива, да чете много, да уважава хората, да не забравя, че самоуважението е здравата основа на всичко останало. Тя не изоставя образованието си. Успоредно със скоковете в зали и на стадиони прави своите седем крачки към върха, към другите височини – завършва висше образование, защитава дисертация в Москва, участва в дискусии, застава зад благородни каузи... А по-късно е талантлив ръководител, основател на спортната аеробика в България, която ще има своите български световни шампиони.

Не пропускайте срещата с Йорданка Благоева на 30 януари от 19 ч. в Клуб Седем в старата столица!

 

Златните момичета - Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова и Елена Бинева, заедно със своя главен треньор - Весела Димитрова, помощник-треньор Михаела Маевска е хореографа Гоча Будагашвили, ще гостуват на Клуб Седем на 2-ри февруари. За цената на красотата, на успеха и за вълнението на чуеш химна на България – ще научите само, ако отидете в Клуб Седем!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов