Кметицата на Ресен награди с купи изявени млади спортисти от селото

Спорт

02-01-2019, 11:11

Снимка:

кметство Ресен

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

За спортист на годината бе избран Ивайло Нанчев

С купа и поздравителен адрес, с пожелания за здраве и още по-високи спортни успехи, отличи млади спортисти от Ресен кметицата на селото Йорданка Колева. В последните дни на миналата година в срещата в кметството се включиха Петър Петров – футболист от ФК „Етър ВТ”, Калоян Витанов, Полина Ананиева и Кристиян Иванов – лекоатлети от СК „Атлетика 2012”, Иван  Георгиев – състезател от клуб по спортни танци „Фиеста”, Даниел Трифонов – състезател по спортна гимнастика от СК „Левски” /София/, Мартин Милев от Спортен клуб по борба „Локомотив” /Горна Оряховица/, Емилия Топалова – бикини фитнес от СК „Масъл Арт” /Пловдив/, Ивайло Нанчев и Мартин Цачев от Спортен клуб по борба „Илия Павлов”.

На срещата присъстваха още Тошко Василев – треньор по футбол в НВУ „Васил Левски” В. Търново , избран от Министерството на отбраната за треньор на годината, Галя Ечева  - международен футболен съдия и президента на ФК „Ресен 2012” Любослав Димитров. Госпожа Колева поздрави младите спортисти от село Ресен от името на кмета на Община Велико Търново инж. Даниел Панов, заяви че е горда от успехите им и им пожела да продължат напред и нагоре, за да носят радост на треньорите и родителите си.

От направеното допитване за спортист на годината на Ресен бе избран Ивайло Нанчев, медалист от Балкански и Републикански първенства по борба.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)