Над 30 е-винетки са продадени само за ден в пощенските станции в община Горна Оряховица

Мисия

09-01-2019, 15:05

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

При закупуването от пощата е необходимо да се знае само регистрационният номер на автомобила

Електронни винетки за 2019 г. вече могат да се купуват и от офисите на „Български пощи“ в община Горна Оряховица. От вчера на обяд, когато започна продажбата в пощенските станции, до днес в Горна Оряховица има продадени над 30 винетни стикера. Възможно е до края на работния ден, този брой да достигне и 100, информираха от горнооряховската пощенска станция.

Продажбата на винетки се извършва на каса в офисите на „Български пощи“ в рамките на работното време на съответната пощенска станция. В община Горна Оряховица винетки могат да бъдат закупени от пощенските станции на всички населени места, с изключение на селата Стрелец и Паисий.

При закупуването на винетен стикер от пощата е необходимо да се знае само регистрационният номер на автомобила. Преди да бъде изписано името и фамилията на клиента, и да се положи подпис върху предоставения от пощенския служител служебен бон, е необходимо да се провери дали данните са въведени коректно. След като клиентът извърши проверката и постави своя подпис, винетката се потвърждава. Потвърдена винетка не може да се връща или преработва.

За категории К1 и К2 годишни винетки няма да се продават. За категория К3 се въвежда „уикенд“ винетка, която ще важи от петък 12.00 ч. до неделя 24.00 ч.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов