"Олборг" (Дания) е четвъртият съперник на етърци в Лара - velikotarnovo.utre.bg

"Олборг" (Дания) е четвъртият съперник на етърци в Лара

16 януари 2019, 13:32 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Първата проверка на виолетовите е в неделя, 20 януари, срещу "Динамо" (Загреб)

Датският "Олборг" ще бъде четвъртият съперник на етърци по време на подготовката им в Турция за свободната досега дата 26 януари. "Виолетовите" заминават за турския курорт утре с полет от Варна през Истанбул за Анталия.

Първата проверка е в неделя, 20 януари, срещу "Динамо" (Загреб). Това е и най-класният съперник на етърци по време на лагера. "Динамо" е абсолютен лидер в първенството на Хърватия и води с 11 т. аванс пред втория "Осиек".

На 23 януари "Етър" играе срещу "Лех" (Познан). Съперникът е на трето място в момента в шампионата на Полша. Миналата зима двата отбора отново се срещнаха в Турция, като етърци водеха с 3:1 и отстъпиха с 3:4. Три дни по-късно е и мачът срещу петия в датското първенство "Олборг", а последната проверка е на 30 януари срещу "Кемницер" (Германия), който играе в трета немска дивизия.

"Хърватският "Динамо" (Загреб) е много реномиран и качествен отбор, "Лех" също е здрав съперник. Последните два противника са по-близо до нашия първи съперник в първенството "Дунав" (Русе). Прибираме се в началото на следващия месец и на 8 февруари от 15:00 ч. на стадион "Ивайло" (ако времето е благосклонно) ще представим официално отбора с мач срещу "Литекс". Ловчанлии ни носят късмет в генералните репетиции, така че запазваме традицията", коментира Красимир Балъков.

Всички 25 футболисти ще пътуват за Анталия, от тях на проби е само Илия Джамов и за качествата му ще се преценява на място.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета