Ст. комисар Димитър Машов връчи наградите на децата, участвали в Националния конкурс за детска рисунка на МВР

Велико Търново Лайф

17-01-2019, 19:43

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Рисунките бяха изложени и разпродадени на търг по време на церемонията „Полицай на годината“

Директорът на областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Машов връчи днес наградите на три деца от област В. Търново, чиито рисунки представиха региона на националния конкурс за детска рисунка на тема „Полицаят е мой приятел и учител“, организиран за поредна година от Министерството на вътрешните работи.
В ГД „Национална полиция“ бяха събрани общо 84 рисунки от цялата страна. Сред тях бяха и творбите на третокласничките Цветелина Иванова и Божидара Станева от гр. Елена и Екатерина Бокушева от гр. В. Търново. Четиричленно жури  оцени за награждаване седем от тях. Всички 84 деца получиха индивидуални подаръци за отличното представяне, осигурени от ГД „Национална полиция“.
84-те рисунки бяха изложени и разпродадени на търг по време на церемонията „Полицай на годината“, която се проведе през декември в Национален дворец на културата – София. Събраните средства бяха дарени за благотворителната кампания на МВР, за подпомагане на децата на загиналите и пострадали служители от системата на МВР.  

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)