Повдигнаха обвинение на Звезда Илиева, ударила фелдшерка в Горна Оряховица

Крими

23-01-2019, 15:31

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Заради чистото и съдебно минало, ще се размине с глоба

Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение за причинената  телесна повреда  на медицински специалист от Центъра за спешна медицинска помощ в железничарския град.

Районна прокуратура – Горна Оряховица наблюдава бързо производство, образувано на 21.01.2019 г. за това, че на 21.01.19 г. около  01.00 часа в гр. Г. Оряховица,  в сградата на Центъра за спешна помощ е причинена лека телесна повреда на  наталия Армянова  – медицински специалист, по повод изпълнение на службата й.

След изготвяне на незабавно назначената съдебно-медицинска експертиза относно характера и механизма на причиняване на телесното увреждане на пострадалия медицински специалист, днес Районна прокуратура – Г. Оряховица повдигна обвинение срещу Звезда Илиева за престъпление по чл. 131, ал.2, т.4 от НК - за причиняване на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на службата му.

Предвиденото наказание е лишаване от свобода  до 3 години. Предвид чистото съдебно минало на обвиняемото лице е задължително приложението на чл. 78А от НК, който изисква замяна на наказанието лишаване от свобода с административно наказание: глоба от 1000 до 5000 лв.

След предявяване на обвинението и разпит по него, бързото производство незабавно ще бъде внесено в Районен съд - Горна Оряховица за решаване.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов