От утре пускат за продажба билетите за мача „Етър” – „Дунав”

Спорт

14-02-2019, 08:16

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Двубоят е в неделя от 12,30 ч. на стадион „Ивайло”

Билетите за предстоящия мач на „Етър ВТ” с „Дунав“ /Русе/ в неделя от 12:30 часа ще бъдат пуснати в предварителна продажба в петък от 16:00 до 18:00 часа на касата от северната страна на СК „Ивайло“ откъм Спортния диспансер. В събота продажбата на билети ще продължи от 10:00 до 15:00 часа на същата каса. В неделя касата ще отвори в 9:00 часа, а от 11:00 часа ще работят три каси - две от северната и една от южната страна. На улица „Филип Тотю“ билети ще си купуват феновете на гостуващия от Русе отбор. Те ще бъдат настани в сектора за правостоящи от южната страна на стадиона. Входовете за публиката ще бъдат отворени в 11:00 часа. Цената на билетите остава непроменена от есента- 8 лева за възрастни, 4 лева за ученици, пенсионери и студенти. Децата до 7- годишна възраст влизат безплатно, подрастващите до 18 г. с придружител.

Съгласно законовите норми в България всеки привърженик, посещаващ футболни срещи и водещ със себе си малолетно или непълнолетно лице (под 18 години), е длъжен да попълни в два екземпляра декларация и предостави един от тях на охранителните органи на входа на стадиона. Образец на декларацията може да бъде изтеглен от сайта на клуба http://etarvt.bg, ще бъдат предоставяни и на касите.

От „Етър ВТ“ напомнят на зрителите, че трябва да носят документ за самоличност, а ползващите преференции в цената на билета - и документ, удостоверяващ правото им.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов