Стотици посетиха ВТУ в Деня на отворените врати

Животът

17-02-2019, 13:49

Снимка:

ВТУ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бъдещите висшисти се запознаха с възможностите за обучение във вуза

Във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” се проведе Ден на отворените врати. Инициативата е традиционна и дава възможност на кандидат-студенти от цяла България да разберат на място повече за възможностите, които дава обучението в нашия университет. 
В препълнената аула, ректорът проф. д-р Христо Бонджолов откри Деня на отворените врати и приветства новите кандидат-студенти и техните родители. 
Проф. Бонджолов запозна младите хора с успехите на Великотърновския университет, като подчерта, че политиката на ръководството е да спре потока на кандидат-студенти навън, като се предлагат възможности за едновременно обучение и стаж в учебна среда. 
“Великотърновският университет промени учебните програми, предлагаме и нови специалности, като стремежът е в обучението да има повече практикa. Ще се радвам да останете при нас!”, завърши приветствието си Ректорът. 
Директорът на Бюрото за кандидатстудентска информация и реклама проф. Андрей Андреев запозна присъстващите в аулата на Университета подробно с възможностите за кандидатстване. Той обясни, че са предвидени 4 университетски изпитни сесии, в които кандидат-студентите могат да се включат. 
Гостите в Деня на отворените врати получиха информация и от представители на всички факултети в Университета, които раздаваха рекламни материали с подробна информация за специалностите в тях.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов