От 16 ч. днес спират камионите по магистралите

Животът

01-03-2019, 12:36

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Водачите да тръгват на път подготвени, апелират от АПИ

Още днес в следобедните часове ще се включат допълнителни екипи на "Пътна полиция", които ще подпомагат движението в големите градове. От 16 часа днес до 20 часа влиза забрана за движение на товарните автомобили над 12 тона. Същата мярка е предвидена за последния почивен ден, но от 14 да 20 часа, съобщи инспектор Петър Соколов от отдел "Пътна полиция", ГД “Национална полиция“.

Водачите трябва да поемат на път подготвени. Апелът към тях е да са внимателни и да се движат със съобразена с пътните условия скорост. За да се избегнат големи затруднения и да не се допускат задръствания вътре в тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“, където продължават ремонтите и движението се пуска в едната тръба и за двете посоки, ще има допълнителна организация на движението.

Затруднения на 3-ти март се очакват в центъра на София, както и около паметника на връх Шипка. Подробна информация за организацията на движението гражданите могат да намерят в сайтове на Столична община, както и на общините Стара Загора и Габрово.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов