Красимир Балъков: „Призовавам за пълна концентрация“

Спорт

02-03-2019, 12:24

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Виолетовите срещат „Витоша” /Бистрица/

Главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков определи предстоящия мач срещу „Витоша“ (Бистрица) като най-тежкия от оставащите и предупреди, че отборът трябва да е максимално концентриран, за да се поздрави с успех.

“Срещата с “Витоша” (Бистрица) ще е най-тежкият мач от трите, които остават от редовния сезон. Съперникът е много компактен, тактически винаги подготвен отбор, разбира се, с техните възможности. Ако ние не излезем и на дадем своите сто процента, които искаме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде много тежко. Не го казвам просто така, а защото знам, че треньорското ръководство на “Витоша” работи много качествено и те са отбор, който може да загуби от всеки, но може и да бие всеки.

Ние отиваме там с една-единствена мисъл: ако искаме да вземем трите точки в Бистрица, трябва да сме даже не на сто, а на двеста процента концентрирани”, предупреди мениджърът на етърци.

За пореден път възстановяващите се Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата. Артьом Артюнин също има леки проблеми, като от треньорския щаб ще изчакат до последно да преценят дали ще бъде готов за мача.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов