Мюзикълът „Бразилски нощи” ще зарадва великотърновци

Велико Търново Лайф

04-03-2019, 14:08

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Гостуват Театрално-музикален център - Разград и Арт академия „Балкани”

Мюзикълът „Бразилски нощи” по произведения на Жоржи Амаду, но
с нова музика и песни на композитора Стефан Димитров ще гостува в ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново на 19 март (вторник) от 19.00 ч. Постановката е дело на Театрално-музикален център - Разград и Арт академия „Балкани”. Диригент, аранжимент и оркестрации съчетава Левон  Манукян, а великотърновци ще се насладят на оркестъра на Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов“.

Участват звезди на българската поп музика и актьори като Прея, Кристина Димитрова, Робин Кафалиев, Латинка Петрова, Николай Борисов, Тодор Мадолев и много други, както и новите актьори-танцьори от НАТФИЗ: Филип Дончев, Даниел Найденов, Яцек Янков и други от класа на проф. д-р. Александър Илиев.
Богата и пъстра е картината на бразилския карнавал и подготовката за него – свят, изпълнен с емоции и зрелище. В очакване на карнавала, в малкия пристанищен град Баийя се случват странни и мистични събития. Навършилият достойните за пенсия години Кинкас, вместо да си почива спокойно и сладко, се гмурва в свят изпълнен с музика, любов и страст. Започва да живее по своите правила, а не по тези на обществото. Духът на песните и танците следват трите основни теми на героите – морето, любовта и приятелството! Сюжет и стихове се обединяват и осмислят голямата идея за свободния човешки дух и умението ни да живеем красиво.


Билетите са в продажба в Билетен център на ул. „Асен Златаров” № 5 – /къща срещу служебен паркинг на театъра/. Телефони: 0886 770 511, 0894 407 595



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов