Инж. Дилян Млъзев е номиниран за кмет на месец март

Мисия

14-03-2019, 14:02

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Класацията е на портала за местно самоуправление „Кмета.бг”

Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев е номиниран за кмет на месеца в класацията на портала за местно самоуправление „Кмета.бг”. Темата за месец март 2019 година, по която ще се съревновават градоначалниците в конкурса „Кмет на месеца“ е „Пазители на българския дух”. Кои са общините пазители на българския дух? Къде хората са горди с името „българин” и се стремят да го покажат с различни патриотични инициативи? Какви усилия се полагат, за да се съхрани културната история на града и малки, и големи, и местни, и чужденци да са запознати с нея.

Онлайн гласуването на Kmeta.bg в секцията „Кмет на месеца” стартира на 11 март и ще продължи до 24 март включително, а на 25 март 2019 г. ще бъдат обявени победителите.

Екипът на Kmeta.bg номинира за вота кметове от 9 общини на базата на наблюденията си по положените усилия за съхранение на българския дух.

Конкурсът по традиция е разделен в три категории - общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове. Победителите се определят от онлайн гласуването на хората.

В категория „Общини с население под 20 000 души“ номинираните кметове са: инж. Дилян Млъзев – кмет на община Елена; Борис Николов – кмет на община Белоградчик и Николай Зайчев – кмет на община Пещера.

 

Да подкрепим кмета на община Елена инж. Дилян Млъзев, като дадем своя глас на интернет страницата: www.kmeta.bg

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов