3 455 лв. събраха ученици за закупуване на апаратура за Дома за медико-социални грижи за деца в Дебелец

Мисия

15-03-2019, 14:10

Снимка:

Градски ученически парламент

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Градски ученически парламент – Велико Търново бе удостоен със „Старопрестолна грамота“

За трета поредна година учениците от Градски ученически парламент, с подкрепата на Община Велико Търново, организираха благотворителен бал. Каузата бе за закупуване на апаратура за Дома за медико-социални грижи за деца в град Дебелец, в който пребивават деца от 0 до 7 годишна възраст.

Общата сума възлиза на 3455лв, които бяха събрани от предварително продадени покани, от благотворителен базар и от лични дарения.  Заместник - кметът на Община Велико Търново Снежана Данева връчи от името на инж. Даниел Панов „Старопрестолна грамота“ на Градски ученически парламент за активна благотворителна и обществена дейност. Специални гост – изпълнители на събитието бяха Мартина Иванова и Лора Караджова, а младите изпълнители от Велико Търново Гергана Стоянова и Илиян Калинов показаха големия си талант на сцената на бала. Танцов клуб „Боляри“ вдигна всички гости в ритъма на българската народна музика.

„Благодарим на всички за оказаната подкрепа и съпричастност при реализирането на това значимо събитие! Продъжавайте все така да радвате хората и да им помагате, защото човек е наистина богат тогава, когато дарява на нуждаещите се“ – сподели председателя на Градски ученически парламент Савина Иванова.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов