Национални дни на кариерата отново гостуват на ВТУ

Животът

17-03-2019, 12:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Чрез форума през годините работа са намерили над 45 000 стартиращи кариерата си специалисти

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е най-мащабният кариерен форум в България, на който през годините работа са намерили над 45 000 стартиращи кариерата си специалисти. Форумът помага на бъдещите висшисти да се срещнат с представители на едни от най-големите компании в страната, да започнат стаж в най-утвърдените компании на българския пазар или да започнат своята кариера в регионалния офис на някоя международна компания.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Ще гостуват на 1 април във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий.

По време на изложението, участващите компании се срещат лично с кандидатите и имат възможността да презентират себе си креативно и иновативно. Комуникацията е лице в лице и това помага на младите експерти да влязат в контакт и да опознаят организацията много по-лично, отколкото позволява едно общуване по мейла, например.

Организатор на форума е JobTiger – единствената компания в България за комплексни HR услуги, а генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в света с дългогодишна история и традиции е вече 25 години на българския пазар. За това време компанията се наложи като стратегически инвеститор, предпочитан работодател, доверен партньор, компания, подкрепяща редица инициативи, свързани с развитието ни като общество.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов