Горнооряховчанка първа в конкурса „Децата на България пеят, танцуват, рисуват”

Велико Търново Лайф

20-03-2019, 14:09

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

ВС „Music sounds” се класира на второ място

Пеещите таланти на вокалните състави ВС „Music sounds” с художествен ръководител Стела Дойкова и Трио „ЕМС” с художествен ръководител Аделина Колева се състезаваха в Националния конкурс "Децата на България пеят, танцуват, рисуват", провел се на 16 и 17 март 2019 в гр.Шумен.
В раздел „ популярна музика и вокални групи” с председател на жури  Маргарита Хранова, в конкуренция от 130 изпълнители с първо място от конкурса бе наградена талантливата Кристина Енчева за изпълнението на песента „Жена на всички времена”. Криси за втора поредна година печели първата награда в първа възрастова група на конкурса в Шумен.
Триото Дамяна Димитрова , Румяна Христова, Преслава Георгиева се класираха на трето място при оспорвана конкуренция от 9 вокални групи.Дамяна Димитрова бе класирана на 3- то място при конкуренция от 41 деца в нейната група. Индивидуалните участници Симеон Славев и Ерик Михайлов, ученици на Аделина Колева заеха вторите места във втора възрастова група.
Вокалната група от 6 изпълнители на ВС „Music sounds” , състезавали се във втора възрастова група на конкурса, се класира на второ място.
Песните на наградените таланти на читалище „Напредък 1869” ще можете да чуете на сцената на читалището от 19 до 21 април, когато ще вземат участие в 14- тото издание на Международния конкурс за изпълнители на популярна песен „ Нова музика”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов