Община Елена отново подпомага финансово книгоиздаването - velikotarnovo.utre.bg

Община Елена отново подпомага финансово книгоиздаването

23 март 2019, 12:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Обявен е конкурс за проектни предложения до 30 август

Община Елена и Постоянната комисия по образование, култура и вероизповедания към Общинския съвет обявиха конкурс за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението в Общината за 2019 г.
Финансира се издаването на творби, свързани с историята и развитието на Елена. Приемат се и проектни предложения, свързани със създаването и на възстановки, спектакли, концерти, филми, рекламни материали и други инициативи, представящи уникалността на град Елена като културно средище.

Кандидатите подават проектното си предложение /Заявление по образец/ във времето от 18.03.2019 г. до 30.08.2019 г. включително до Постоянната комисия по образование, култура и вероизповедания към Общински съвет – Елена.

Право да кандидатстват за финансова подкрепа имат физически лица и организации. Нямат право да кандидатстват лица и организации, които имат просрочени задължения към Община Елена, произтичащи от неплатени данъци, наеми, консумативи или други.

Резултатите от провеждане на конкурса ще бъдат обявени от Постоянната комисия по образование, култура и вероизповедания към Общински съвет Елена не по-късно от 30.09.2019 г. на сайта на община Елена.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета