Бизнесменът Станислав Стоянов сменя Цветанов в парламента

Мисия

31-03-2019, 16:33

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Решението бе обявено от ЦИК

ЦИК обяви Станислав Иванов Стоянов за народен представител от IV МИР Велико Търново на мястото на напусналия Парламента Цветан Цветанов. Решението е взето на заседание на Централната избирателна комисия от 30 март и предстои да бъде публикувано в Държавен вестник.

 

Младият лидер на МГЕРБ Георги Недев заяви пред медиите, че има свои планове за бизнес във Велико Търново, общинският съветник и началник на Втора хирургия и ДКЦ във великотърновската болница д-р Николен Стойнов заяви, че се чувства по-полезен тук, а проф. Любомира Попова и Даниела Арабаджиева остават да изпълняват задълженията си съответно като областен управител и председател на Общинския съвет в Лясковец.


Станислав Иванов Стоянов, който беше седми в листата на ГЕРБ на парламентарните избори през 2017 г., е собственик и управител на Рекламна агенция „Ди-Медия“ ООД, с висше компютърно и икономическо образование, член на църковното настоятелство на храм „Св. Св. Кирил и Методий“ и на УС на сдружение“Пазители на българщината“ на Христо Димитров, ръководител на НФА „Българе“. Всяка година със семейството си и приятелите участва на събора в Жеравна



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов