Първата сума за лечението на Никол вече е събрана

Животът

08-04-2019, 13:08

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Великотърновката страда от сарком на меките тъкани

27 000 евро, нужни за първото лечение на 18-годишната Никол Владкова в American Hospital в Истанбул, Турция вече е събрана, съобщават нейни приятели във Фейсбук профила й. Само за по-малко от три дни сумата бе по сметката й. Ники вече пътува и днес е първият й час за терапия в болницата. Великотърновката страда от сарком на меките тъкани.

„Искам да Ви кажа едно голямо БЛАГОДАРИМ, че правите добро, че се отзовавате светкавично с кутии, продаване на абитуриентски рокли и костюми, кампании и дарения! Дори всеки да е дал по малко от себе си е направил добро и то ще му се върне! Но продължаваме да събираме средства защото лечението тепърва предстои! Ако винаги сме така единни,  ще успяваме да се борим!”, написа Павлин в интернет.

Фризьорски салон, автокъща и фирми се обединиха около каузата за спешно събиране на средства за лечение на момичето. На 14-ти април от 11.00 часа ще се проведе и благотворителен волейболен турнир в ДКС „Васил Левски”.

Поставени кутии във Велико Търново има в Дирекция „Социално подпомагане“, НОН СТОП и фреш—бар на ул. „Христо Ботев“, магазини за обувки Спектър на ул.“В. Левски“, магазин Хаджирадеви, Административен съд-В. Търново, салон за красота „Черна Котка“, фризьорско студио „Мира“, на ул.“Цар Тодор Светослав, easy pay в СБА на Кооперативен пазар, в Общинска администрация, в стара и нова болница, в Медицински център „Аура“ и други.

Кампанията за набиране на средства продължава, защото лечението тепърва предстои.


Дарителска сметка:
Уни Кредит Булбанк АД
BG 71UNCR70001523546558
Банков код UNCRBGSF
Титуляр на сметката Никол Николаева Владкова
http://PayPal.me/NikolVladkova

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)