84 абсолвенти прависти на ВТУ ще получат дипломите си на официална церемония

Животът

09-04-2019, 13:36

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Пълната отличничка на випуска е Йоана Мирчева

Официалната церемония по връчване дипломите на студентите от випуск 2018 на специалност Право на Великотърновския университет ще се състои на 12 април от 10 ч. в музей „Възраждане и Учредително събрание“.

84 са абсолвентите, които са се дипломирали успешно, 15 души имат успех над 5,50, а пълната отличничка Йоана Мирчева ще приветства с празника своите колеги, преподаватели, родители и гости на тържеството.

Проф. д-р Христо Бонджолов, ректор на Университета, ще уважи тържеството и ще приветства новите възпитаници на Великотърновския университет.

Преди да бъдат връчени дипломите, двама от най-уважаваните професори на Юридическия факултет, ще получат почетни грамоти за званието Professor emeritus, с което те са удостоени. С решение на Академичния съвет от 17 септември 2018 е присъдено почетното звание  Professor emeritus на проф. д.ю.н. Георги Стефанов и проф. д-р Тенчо Дундов за техния съществен принос за популяризиране и утвърждаване на името и авторитета на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и в частност на Юридическия факултет, както и за заслуги им за развитието на академичния живот на Университета.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов