Изследвания за семеен анализ в ДКЦ І на промоционални цени

Животът

11-04-2019, 12:30

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Лабораторията за репродукция е ситуирана в кабинет 430

Промоционална пакетна цена на изследванията за семенен анализ предлага Лабораторията за репродукция „БИО ЕКЗАКТ”, част от СМДЛ МЕДИЛАБ с управител д-р Ивайло Пущиев, ситуирана в каб. 430 /етаж 4/ в „Диагностично консултативен център I - Велико Търново. 
Цената на разширена спермограма ще е 60 лв., а тази на разширена спермограма с микробиологично изследване ще е 70 лв.
Преференциалните цени ще важат за периода от 15 до 25 април 2019 г. Те са жест към всички търновци и жители на региона с репродуктивни проблеми, които в навечерието на Великден - един от най-големите християнски празници, търсят начин за справяне с проблема, както и за граждани, които просто искат да проверят какви са техните репродуктивни възможности. 
Препоръката е, а и за улеснение на гражданите, които решат да се възползват от възможността да проведат изследването на преференциална цена, предварително да запишат час на тел. 0884139801. 
Записалите се пациенти мъже, трябва да имат минимум 3 и максимум 5 дни сексуално въздържание преди изследването, като по време на въздържанието е необходимо да не приемат алкохолни напитки. 
Припомняме, че водено от желанието да разшири количеството и да повиши качеството на предлаганите медицински услуги, както и да улесни достъпа на гражданите на старопрестолния град и региона до тях, ръководството на „Диагностично консултативен център I - Велико Търново” ЕООД привлече на работа опитния инженер биотехнолог – ембриолог Николай Ненов. Такъв специалист до началото на 2019 г. на територията на област Велико Търново не е имало. 
36-годишният инженер биотехнолог с дългогодишен опит в областта на ембриологията и андрологията ръководи Лабораторията за репродукция „БИО ЕКЗАКТ”. Основната й дейност е да помогне на двойките с репродуктивни проблеми да изминат пътя до едно успешно раждане и да прегърнат свое бебе. За целта тя е оборудвана с необходимата апаратура и отговоря на всички съвременни изисквания за извършване на семенен анализ. 
Лабораторията за репродукция „БИО ЕКЗАКТ” извършва изследвания на мъжки фактор – стандартна и разширена спермограма /семенен анализ/; изследване на ДНК-фрагментацията на сперматозоидите /изследва cтpyĸтypнaтa цялocт нa ДHK нa cпepмaтoзoидитe - вaжeн фактор зa ĸaчecтвoтo и показател зa фepтилнocттa нa ceмeннaтa тeчнocт/; тест за биологична преживяемост на сперматозоидите /определя вероятната преживяемост на сперматозоидите в матката на жената след полов акт или след инсеминация/; тест за криотолерантност на сперматозоидите / показва преживяемост на сперматозоидите след замразяване и последващо размразяване/ и др. 
Особено важна част от работата на ембриолога е консултирането на пациентите по отношение тълкуване на изследванията, насочването към специалисти за разрешаване на проблемите, както и консултиране на двойки след неуспешни инвитро процедури за прецизиране на диагностиката и подпомагането им в пътя до едно успешно раждане.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов