Разследват побой на мъж и жена във вилата им край Арбанаси

Крими

12-04-2019, 10:34

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бивш полицай стрелял с пистолет пред дома им от ревност

Изоставен мъж нападнал и заплашил с убийство бившата си любима и новият и партньор. Екшънът се разиграл в нощта срещу 10 април в двора на вила в местността Под Арбанашко бърдо между великотърновското село Арбанаси и Горна Оряховица. В любовния триъгълник са замесени горнооряховчаните Красимир Николов, Радина и софиянецът Емил, който е бивш полицай и не може да преживее раздялата с любимата си. Заслепеният от ревност експолицай пишел съобщения всеки ден и звънял по телефона, настоявайки да се съберат отново. Той пристигнал с кола  около 1.30 часа пред дома на Радина и запчнал да я дърпа. След това се  нахвърлил и върху настоящия и приятел Красимир, ударил го с пистолет по главата, насочил оръжието срещу падналия мъж, стрелял във въздуха и го заплашил с убийство.  

Потърпевшите незабавно алармирали полицията в Горна Оряховица и подали жалба. Дежурният веднага подал Емил за издирване. Изплашените  Радина и Красимир не смеят да се върнат във вилата и спят на хотел. Полицаите са правили оглед и са намерили гилза от боен куршум. Междувременно Красимир си е извадил медицинско свидетелство за травмите от побоя, а Радина е подала иск за ограничителна заповед срещу Емил.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.144 , ал.3 от НК за отправяне заплахи за убийство. Предвиденото от закона наказание е до 6 г.затвор. „, уточниха от Районната прокуратура в Горна Оряховица, под чието наблюдение се води разследването.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов