Инж. Добрев се срещна с хандбалистите на „Локомотив“, шампиони от Държавното първенство - velikotarnovo.utre.bg

Инж. Добрев се срещна с хандбалистите на „Локомотив“, шампиони от Държавното първенство

24 април 2019, 17:42 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Горна Оряховица

Решаващият финал на надпреварата се проведе в Благоевград

Кметът на Общината инж. Добромир Добрев прие в Гербовата зала състезателите на ХК „Локомотив“. Повод за срещата бе втората им шампионска титла в Държавното първенство. Решаващият финал на надпреварата се проведе в Благоевград от 20 до 22 април. Състезателите бяха водени от своите ръководители и треньори.

Хандбалистите разказаха на инж. Добрев как са преминали състезанията от началото на сезона до златната купа. Голяма мотивация за момчетата са новите екипи. Когато слизаме от автобуса сме еднакво облечени и с гордост представяме Горна Оряховица, споделиха още състезателите.

Спортистите изказаха своето желание да продължат в мъжкия отбор по хандбал.

В края на срещата, хандбалните шампиони на България по традиция подариха на инж. Добромир Добрев златен медал. Градоначалникът им благодари и им пожела светли великденски празници. „На тези, които ще кандидатстват в университет, им пожелавам успех в следването. Винаги ще бъдете част от отбора. Треньори и ръководство ще разчитат на вас, имате най-голямата спойка, необходима за съществуването на всеки един спорт“, каза още инж. Добрев.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета