Община Габрово организира „Летни занимания” в училищата

Велико Търново Лайф

28-04-2019, 11:00

Снимка:

община Габрово

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Децата от първи до четвърти клас ще се забавляват и спортуват

За поредна година Община Габрово и учебните заведения в града организират „Летни занимания“ за деца от първи до четвърти клас през месеците юни и юли. Всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи. За учениците ще се грижат учителите от съответното учебно заведение. Заниманията ще се провеждат от 8.00 до 17.00 часа, като присъствието може да бъде за по-кратък период, определен от родителя.

Всички училища ще се включат в инициативата с различна ангажираност във времето, за което може да се получи информация и в самото училище.

Спортните клубове ще бъдат поканени да участват в заниманията като организират спортни и тренировъчни дейности за децата. Това лято отново ще се проведат излети сред природата, посещения на музеи, библиотеката, спортни състезания и занимания по интереси (рисуване, подреждане на пъзели, работа с пластилин, глина и други).

Записването ще става в учебното заведение, където учи детето или в деловодството на Община Габрово. Необходимите документи могат да се изтеглят от тук или да се вземат от училищата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов