„Етър” призова феновете за мощна подкрепа във важния мач с „Локомотив” (Пд)

Спорт

09-05-2019, 09:21

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Билетите ще бъдат пуснати в продажба днес от 15 ч.

Ръководството на „Етър” призова феновете за мощна подкрепа в предстоящия важен мач с „Локомотив” (Пд), който е утре, петък, от 17:15 ч.

„Отборът ни направи важна крачка в битката за седмото място, даващо право на бараж за Лига Европа, с победата си с 2:0 на „Лаута”. Това обаче е само първата крачка, предстои ни решаващ реванш, който в никакъв случай не бива да бъде подценяван. Нуждаем се отново от вашата гореща подкрепа от трибуните, на която футболистите винаги са се радвали в отговорните срещи. Бъдете отново 12-ия играч на „Етър”, за да можем заедно да ликуваме в петък след мача. Очакваме ви на стадион „Ивайло” на 10 май, да подкрепим момчетата във важния мач! Един за всички, всички за „Етър”!“, се казва в обръщението на клубното ръководство.

Билетите и за този мач ще бъдат по 6 лв. за всички. Те ще бъдат пуснати в продажба днес от 15 ч. на касата до Спортния диспансер. Утре, петък, от 15 ч. ще бъдат отворени всички каси. В 15:30 ч. се отварят входовете за стадиона. От клуба отново призоваха паркингът да бъде освободен от коли в деня на мача.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов